Siirry sisältöön
🚚 Vähintään 79 € tilauksille ILMAINEN TOIMITUS! 🚚
🚚 Vähintään 79 € tilauksille ILMAINEN TOIMITUS! 🚚

Kuka on Yvo?

Saammeko esitellä: Yvo!

Siis kuka, mitä, häh? No siis Yvo, tietenkin. Y-V-O, kolme helppoa kirjainta putkeen, lausutaan “Ih-wo”, vähän niinkuin se suomalainen hiihtäjäkarpaasi. Olet varmasti jo nähnyt tämän tyypin verkkokaupassamme kerran jos toisenkin. Se harmaa, söpö otus joka pyörii koko ajan bannereissamme. Yvo nauttii saamastaan huomiosta ja kun kukaan ei ole hereillä, vaihtaa kauppamme bannerit uuteen kuvaan itsestään.

Osa arvelee hänen olevan kissa. Toiset luulevat, että hän on susi. Osan mielestä hän on pesukarhu. Fakta on, ettei kukaan tiedä Yvon alkuperää. Se on salaisuus, jota hän halua meille paljastaa! Teoriamme on, että joku hullu tiedemies loi hänet jossain salaisessa laboratoriossa. Yvon salaperäinen “Project YVO-1337” -tatuointi puhuisi tämän puolesta…

Yvo palkattiin yvolven viralliseksi maskotiksi 27.huhtikuuta 2021. Hänen nörttimäinen asenteensa teki vaikutuksen johtoportaan supernörtteihin, ja siinä lienee tärkein syy miksi hän sai paikan! Se, että Yvo tietää kaiken peleistä ja pelaamisesta, saattoi myös auttaa.  

Yvon menneisyydestä tai työhistoriasta emme tiedä mitään. Omien sanojensa mukaan hänet on etsintäkuulutettu seitsemällä eri planeetalla ja hänen päästään on luvattu 7 miljoonan creditin palkkio.

Kaikille on käynyt alusta alkaen selväksi, että pelkkänä maskottina oleminen ei riitä - Yvolla on ihan eri suunnitelmat! Epäilemme, että hän aikoo valloittaa koko maailman! Mikään ei ole ollut ennallaan sen jälkeen kun Yvo palkattiin. Hän on saanut kaikki työtoverit pauloihinsa - se joka tohtii haastaa hänet tai olla eri mieltä, joutuu pizzojen, ranskalaisten ja hampurilaisten pommituksen kohteeksi. Nuo ovat jotakuinkin ainoat asiat, joita Yvo päivästä toiseen suuhunsa lapioi.

Yvo on koko porukkamme pahin kofeiiniaddikti ja tiimin vähiten aikaan saava yksilö. Suurimman osan ajasta hän vaan miettii seuraavaa cosplay-asuaan ja lähettelee alennuskoodeja yvolve-faneille. Johtoporras ei ole tästä kovinkaan mielissään...

Kuten muutkin asiaan vihkiytyneet (käytetään heistä tässä yhteydessä kaikella rakkaudella termiä nörtit), myös Yvo rakastaa käydä tapahtumissa ja coneissa, ja viettää aikaa samanhenkisten huipputyyppien kanssa. Hänellä on yksi harrastus ylitse muiden: cosplay! Ja kyse ei ole ainoastaan siitä, että Yvo laittaisi vain ylleen uuden asun, vaan hän eläytyy joka kerta uuteen rooliinsa ja omaksuu täysin uudenlaisen identiteetin.

Yvon vaatekaapin sisältö on asujen suhteen vertaansa vailla: sieltä löytyy klassikkopelien sankarit kuten Mario ja Link, leffojen ja sarjojen suosikkihahmot kuten Luke Skywalker ja Harry Potter, sekä Goku, Luffy ja monet muut anime-/mangahahmot. Oli tilanne mikä tahansa, Yvon kaapista löytyy aina oikea asu!

Yvon harrastuksiin kuuluvat:
⁃ Leffojen & sarjojen katselu
⁃ Video- & lautapelien pelaaminen
⁃ Mangan lukeminen
⁃ Osallistuminen tapahtumiin & coneihin
⁃ Cosplayn ilosanoman levittäminen

Haluaisitko tavata Yvon henkilökohtaisesti?
Kannattaa olla silmä tarkkana Yvon suosikkitapahtumissa. Todennäköisesti löydät hänet hengailemassa jossakin yvolve-ständin läheisyydessä (ellei Yvo ole backstagelle nauttimassa pizzaa, hampurilaisia tai muita herkkuja).

Game on!
Yvo & yvolve-tiimi